Нашите референции

 

Булстрад е търговска марка с над 50 годишна история, наложила се като символ на доверие и професионализъм на българския застрахователен пазар. Булстрад предлага над 100 вида застраховки, предназначени за индивидуални клиенти и фирми.

www.bulstrad.bg

  

Булстрад Живот се създава през 1994 г. и е една от първите лицензирани животозастрахователни компании в България. Компанията е сред най-динамично и успешно развиващите се компании на българския животозастрахователен пазар.

www.bulstradlife.bg

 

 ПОК Доверие - една от най-големите пенсионно-осигурителни компании в България.

www.poc-doverie.bg

ЗАД „ОЗК-Застраховане” разработва разнообразни застрахователни продукти, като се стреми да покрива своевременно и адекватно нуждите и специфичните изисквания на клиентите си.

www.ozk.bg
 

„ЛУКОЙЛ България” ЕООД е търговско дружество с огромен икономически и човешки потенциал и с утвърден международен авторитет. Със своите над 200 обекта, веригата бензиностанции "ЛУКОЙЛ" е най-динамично развиващата се на българския пазар на течни горива.

www.lukoil.bg

 

УниКредит Булбанк е най-голямата българска банка, обслужваща над един милион граждани и домакинства, частни клиенти, малки и средни предприятия, големи местни и международни компании.

www.unicreditbulbank.bg

  УниKредит Кънсюмър Файненсинг АД е компания, развиваща дейността си в областта на потребителското финансиране, част от УниКредит Груп – финансова група лидер на банковия пазар в Европа.

www.ucfin.bg

  TBI Bank е част от групата на TBIF Financial Services B.V, към която принадлежат и утвърдените на българския пазар марки TBI Credit, TBI Leasing и TBI Rent.

www.tbibank.bg

 

Обслужвайки над три милиона клиенти, Банка ДСК достига на практика до всяко българско семейство. Банка ДСК осигурява високо ниво на обслужване чрез индивидуален подход и пълна гама от банкови продукти и услуги.

www.dskbank.bg

  Пощенска банка е водеща универсална банка с над 20 успешни години на българския пазар. Банката предлага широка гама от банкови услуги и има клонова мрежа от 186 обекта в цялата страна.

www.postbank.bg

 

TBI Info е създадена през 2002 г. В момента компанията e част от Vienna Insurance Group и е златен партньор на Oracle. Предметът на дейност на фирмата е разработка, внедряване и поддръжка на интегрирани софтуерни решения за управление на бизнеса.

www.tbiinfo.eu

  Renault в България - Drive the Change!

www.renault.bg

 

Автомобили Nissan - Innovation that excites.

www.nissan.bg

 

Официален вносител на автомобилите с марка Дачия в България.

www.dacia.bg

  

Mellon Bulgaria е член на Mellon Group of Companies, мултинационална група, присъстваща в 11 страни в Централна и Югоизточна Европа, с контактни центрове в Гърция, Македония, Албания, Сърбия, България, Румъния, Полша, Украйна и Египет.

www.mellongroup.com

  

Веолия е лидер в предоставянето на ВиК и енергийни услуги, както и услуги по управлението на отпадъци. В България групата осъществява дейност във водния и енергийния сектор чрез дружествата "Софийска вода" АД и Веолия Енерджи България.

www.veolia.bg

 

 

Световен лидер в отопление, климатизация и хладилни решения. Carrier е част от UTC Climate, Controls & Security, подразделение на United Technologies Corp., водещ доставчик за изграждане на индустриални системи в световен мащаб.

www.carrier.com 

 

Юникомс е мултинационална компания, специализирана в продукти за домашно диагностициране и хранителни добавки. Компанията оперира чрез своите дъщерни дружества в Полша, Румъния, България, Македония и Молдова. 

www.unicoms.com